24/01/2017

Informació i inscripcions a la Rua de Carnaval!

Comparsa 2016A finals de febrer, com cada any, torna la gresca i la disbauxa amb la visita del Rei Carnestoltes. Enguany, la Rua, el Sopar de Comparses, el Concurs de Comparses i el Ball de Disfresses seran el dissabte 25 de febrer.

 

Comparses i carrosses. Inscripcions del 13 al 17 de febrer

Els qui vulguin formar una Comparsa, heu de saber que ha d’estar formada per 15 persones, com a mínim, i ha de tenir 2 responsables majors de 16 anys, un d’ells com a cap de comparsa. Us heu d'inscriure del 13 al 17 de febrer a l'OAC (el Safareig, c. Campins, 24), els matins de 9 a 14 h i els dilluns a la tarda de 17 a 19 h. Per a dur a terme la inscripció, cal saber:

- El nombre de components de la comparsa, si portareu música i si portareu carrossa.
- Una adreça electrònica per possibles avisos o convocatòries.
- El nom i telèfon de la persona que formarà part del jurat.

L’Ajuntament aportarà:

  • 3 € per persona per finançar part de les despeses de les disfresses i dels guarniments de la comparsa, prèvia inscripció, un cop feta la rua i presentació dels justificants. Per determinar la subvenció es comptaran els membres de la comparsa a la foto que es farà abans de la sortida de la rua, o quan es faci la coreografia a la plaça de la Vila. La data de termini de presentació d’aquests justificants el 17 de març de 2017.
  • 70 € per carrossa. S’entén per carrossa, un vehicle en el qual els membres de la comparsa puguin pujar al damunt, amb música i llums. Les mides màximes de les carrosses, per poder circular pels carrers són: 4 m. d’alçada, 2,50 m. d’amplada i 6 m. de llargada. Cada carrossa haurà de portar un extintor, i haurà de disposar de la corresponent ITV i de l’assegurança (vehicle de motor).

 

Sopar de Comparses  

Com cada any, un cop acabada la Rua hi haurà un Sopar de Carnaval obert a tothom al Pavelló 11 de setembre. Per qui hi vulgui participar, el preu és de 8 € per persona. El menú consistirà en: caldo, pollastre i botifarra amb patates al forn, flam, pa, aigua, vi, cafè o tallat. La venda de tiquets es farà a l'OAC (el Safareig, c. Campins, 24), els matins de 9 a 14 h i els dilluns a la tarda de 17 a 19 h, del 13 al 17 de febrer.

 

Concurs de Comparses

El XXI Concurs de comparses tindrà 4 premis de 150 € cadascun: la Comparsa més original, la més animada, la més elaborada i la més votada. El jurat estarà format per un membre de cada comparsa inscrita (que no haurà participat a la Rua) i persones vinculades a les arts escèniques i visuals. Es convoca a una reunió a tots els Caps de Comparsa i Membres del Jurat, el dimecres dia 22 de febrer a les 7 de la tarda a la Rectoria Vella.

Els premis es donaran després de sopar. Tot seguit començarà el Ball de disfresses, gratuït i obert a tothom. Compte! l'aforament és limitat.

 

Actes de dissabte, dia 25 de febrer

  • Concentració de Comparses (+info)
    A les 6  de la tarda, al c. Esteve Cardelús (darrere Biblioteca)
  • Rua de Carnaval (+info)
    A 2/4 de 7 de la tarda, del pg. Rectoria Vella al c. Esteve Cardelús
  • Sopar de Comparses (+info)
    a les 9 del vespre, al Pavelló Municipal d’Esports 11 de setembre
  • Ball de Disfresses per a tothom (+info)
    A 2/4 d’11 de la nit, al Pavelló Municipal d’Esports 11 de setembre
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina