Escut Ajuntament

Notícies

El Servei Municipal d'Ocupació informa d'aquestes ofertes de feina. Si esteu interessats en alguna d'aquestes ofertes, contacteu amb 938674175 i/o orientaciolaboral@santceloni.cat.

 • ComercialNou!
  Venda de productes d'assistència i assegurances. Contracte Autònom.
  Horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 19 h. Retribució mensual bruta variable més pla de carrera.
 • Auxiliar administratiu/ivaNou!
  Tasques d'atenció al públic, recepció i desviament de trucades, portar agenda dels diferents treballadors, arxiu...
  Horari de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 20 h.
 • Cuidador/aNou!
  Cuidador/a per tenir cura d'una persona gran amb mobilitat reduïda. Lloc de treball: Montseny.
  Necessari vehicle propi. Jornada de 9 a 13 h
 • Monitor/a transport escolarNou!
  Monitor/a de transport escolar del Vallès. Recollir als usuaris en les parades establertes, acompanyar-los en el transport i vetllar per la seva seguretat fins el centre escolar, i recollir als usuaris en el centre escolar i acompanyar-los al punt de partida. Requisits: vehicle propi, flexibilitat horària.
  Horari: Matins, recollida al punt de trobada 7:45 h i ruta fins l'escola 8:45; tardes, recollida a l'escola a les 17 i finalització ruta última parada a les 18 h.
 • Treballador manteniment elèctric i construccióNou!
  Realitzarà tasques de  lampisteria i manteniment d’obra sota les indicacions del responsable d’equip. Es valorarà positivament formació vinculada a l’electricitat, construcció.
  Horari de dilluns a divendres de 7:30 a 15 h INDISPENSABLE certificat de discapacitat i permís de conduir B1.
 • 2 xofers repartidorsNou!
  Empresa del municipi necessita dos xofers repartidors per treballar de dilluns a dissabte migdia en horari de 8 h fins a fi d'entregues.
 • Venedor/aNou!
  Botiga d'alimentació del municipi requereix d'una dependenta a jornada completa. Jornada de dilluns a dissabte tarda, a combinar festius amb altres treballadors.
 • 1 Comercial Nou!
  Comercial de productes d'alimentació per treballar zona Vallès Oriental i selva. Cotxe d'empresa. Sou base + comissions.
 • Mosso/a per quadres de cavalls
  Maneig de cavalls, neteja, alimentació, i tot allò relacionat amb la cura dels cavalls.
  Jornada completa de 6:30 a 18 h amb descans per dinar i hores cap de setmana. es requereix permís de conduir i vehicle per arribar al lloc de treball.
 • Mosso/a de magatzem, neteja i manteniment
  Treballs que requereixen maneig de tractor i de carretó elevador. Neteja de quadres i paddocks.
  Jornada completa de 6:30 a 18 h amb descans per dinar i hores cap de setmana. es requereix permís de conduir i vehicle per arribar al lloc de treball.
 • 2 Mecànics 
  Inspecció dels vehicles (excepte restriccions per categories i apartats d’inspecció) seguint totes les pautes de seguretat, medi ambient i procediments d’inspecció establerts per l’empresa, sent indicades per Director d’estació o Cap d’equip i utilitzant els equips i les màquines que hi hagi a l’estació.
  Seguiment dels procediments basats en el manual oficial d’ITV i les instruccions de la Generalitat de Catalunya.
  Lloc de treball: Blanes. Indispensable formació de Grau mig o superior Automoció / mecànica.
 • Ajudant de cambrer i ajudant de cuina
  Restaurant proper a Sant Celoni necessita incorporar un ajudant de cambrer horari de 14 a 23 h i un ajudant de cuina de 9 a 16:30 i de 21 a 22:30 h.
 • Peons per recollida de residus
  Trasllat del contenidor des de la seva ubicació fins al camió de recollida, accionament del mecanisme elevador del camió de recollida, supervisió del correcte buidatge del contingut del contenidor en el camió de recollida, recollida dels residus dipositats fora dels contenidors i introducció en el camió de recollida, Engegada de la premsa compactadora del camió...
  Disponibilitat per cobrir baixes en diferents deixalleries del Vallès Oriental. Persona de tracte agradable i enèrgica.
 • Operaris de deixalleries
  Obertura i el tancament de la deixalleria, atenció als usuaris, cobrament del servei quan sigui necessari, aplicar el protocol de neteja setmanal de les instal·lacions, avisar els supervisors si sorgeix qualsevol tipus d’incident, manipulació i separació dels residus, assessorament als usuaris sobre l’ús de les instal·lacions...
  Disponibilitat per cobrir baixes en diferents deixalleries del Vallès Oriental. Persona de tracte agradable i enèrgica. es valora formació en l'àmbit de la gestió de residus. Imprescindible carnet de conduir i vehicle propi.     
 • 1 persones per centre d'estètica
  Tasques pròpies d'un centre d'estètica: ungles gel y acrílic, pedicura, manicura, tractaments facials i corporals, extensions de pestanyes, depilació.
  Horari de dilluns a dissabte de 9 a 13 h de 15 a 20 h. Un dia de festa rotatiu, una persona farà jornada completa i l'altra mitja jornada.
 • Monitor/a d'extraescolars d'anglès
  Dirigir un grup d'infants durant l'activitat. Preferible carnet de monitor de lleure.
  Horari els dimarts de 16:30 a 18 h.

Altres ofertes de feina prop de Sant Celoni, procedents d'altres portals web:

Informació publicada el 17 de gener de 2017