Dijous, 17 de desembre de 2015  -  9 h vespre

Xerrada: Ensenyar als nostres fills i filles a ser més competents socialment

II Cicle de xerrades per a pares i mares

xerrades pares i maresAmb l’objectiu de consolidar espais de debat educatiu i reforçar la importància de la funció educativa de les famílies, reprenem el cicle de xerrades per a pares i mares, des del mes desembre fins el mes de maig.

Aquest cicle és fruit d’un treball conjunt entre les AMPA de les escoles del municipi de Sant Celoni i la Batllòria i la Biblioteca Municipal l’Escorxador, amb l'objectiu de donar suport a la funció educativa de les famílies. Es pretén donar resposta als diferents interrogants i dubtes que sorgeixen als pares i mares a l’hora d’educar els seus fills i filles en la societat actual, entorn aspectes acadèmics, socials i psíquics. En general, contribueix a la sensibilització ciutadana envers la coresponsabilitat educativa de les famílies i la seva col·laboració amb l’escola.

Aquestes xerrades es programaran cada tercer dijous de mes a la Sala Bernat Martorell, Can Ramis, a les 21h i estan obertes a tothom. Cada xerrada girarà entorn a un tema educatiu conduït per un ponent expert en el tema i organitzada per una AMPA. La Biblioteca Municipal l’Escorxador, també es suma en aquest cicle, i al llarg d’aquest any té previst organitzar dues xerrades entorn la lectura: "Llegir abans de saber llegir", adreçada a pares i mares amb infants de 0 a 3 anys, i "Itinerari Lector", adreçada a pares de 0 fins a l’adolescència.

L’Ajuntament col·labora en la seva difusió per diferents mitjans. 

 

2n Cicle de xerrades per a pares i mares

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Organitza: AMPA Soler de Vilardel
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina