Horaris

Entrada

- Servei escolar matí  i tarda (9 a 12 i de 15 a 17h) 

- Serveis complementaris:

  • Acollida (8 a 9h)
  • Permanència migdia (12 a 13h), segons demanda
  • Menjador (12 a 13h) 
  • Menjador i dormitori (12 a 15h)
  • Permanència tarda ( 17 a 18h), segons demanda

Les entrades i sortides de l'infant a l'escola bressol es faran per part de cada família. El familiar entrarà amb cada infant a la seva sala i poder fer el traspàs d'informació a l'educadora.

Si s'entra a la sala un cop iniciada l'activitat diària, hem de tenir en compte de no interrompre l'activitat que s'està duent a terme i no trencar la dinàmica. Caldrà esperar que l'adult estigui lliure i/o afegir-vos amb l'infant al grup.

Tota persona (no habitual) que vingui a recollir l'infant cal que porti el seu DNI per comprovar que figura en l'autorització signada pels pares. No es deixarà sortir a cap infant amb una persona no autoritzada. Cal puntualitat a l'hora de recollir els infants. Si us voleu quedar una mica més a l'escola, cal que ho feu en els espais comuns habilitats per a les famílies i no a la sala, per facilitar l'activitat que es porta a terme.

 

Modificació dels serveis contractats

Els horaris escolars de matí i de tarda es regeixen per la normativa aplicable segons marca el Departament d'Ensenyament.

Podeu escollir contractar els serveis: d'acollida (8 a 9 h), permanències (12 a 13h i 17 a 18h) i menjador (12 a 13h o 12 a 15h),  de manera fixa o esporàdica i modificar-los durant el curs, segons les vostres necessitats. Segons el article 40.4 de la Normativa i Organització del Centre, aquest serveis que ofereix el centre es durà a terme, sempre i quan, hi hagi un mínim del 60% de la ràtio màxima del servei. 

Si algun infant ha de fer ús d'algun servei esporàdic ha de notificar-ho el mateix dia abans de les 9.30 hores. Si algun infant no pot assistir a l'escola bressol, agrairíem que ens aviseu.

 

MenjadorAlimentació

Els infants que entrin a les 9h a l'escola han de venir esmorzats de casa. Els que entren en l'horari d'acollida i porten l'esmorzar, han d'entrar abans de les 8.30 hores.

El berenar está inclòs en el servei de tarda per tots els infants.

A mig matí oferim fruita variada als infants per tal de treballar hàbits d'alimentació saludable. La fruita està inclosa dins del servei escolar.

No es permet l'entrada d'altres aliments per compartir amb la resta de companys, així com llaminadures o pastisseria. Agraïm que respecteu aquesta mesura per tal de vetllar per la salut dels infants al·lèrgens.

A l'escola celebrarem l'aniversari del vostre fill/a preparant-li una gran festa. Podeu portar material per ambientar l'aula (globus, serpentines, barrets...). Tanmateix, demanem que per raons de salut no porteu ni caramels, pastissos, coca, galetes ni altres llaminadures.

 

Salut

En el cas que l'infant es posi malalt, o es detecti algun símptoma de possible malaltia, mentre és al centre, les educadores avisaran immediatament a la família per tal que vingueu a recollir-lo el més aviat possible.

En cas d'alguna incidència mèdica és aconsellable portar el justificant mèdic on s'indiqui que no és ni contagiós ni víric.

Després d'haver patit qualsevol malaltia contagiosa seria recomanable l'autorització del pediatre per incorporar-se a l'escola.

Haurà de romandre a casa aquell infant que presenti:

  • Febre (temperatura axil·lar superior a 37,5C) i ha d'haver estat 24 hores sense febre abans de tornar a l'escola, per veure com evoluciona.
  • Vòmits o diarrea.
  • Estomatitis (infeccions o nafres disseminades a la boca)
  • Erupcions o altres alteracions de la pell (exceptuant si porten informe del pediatre amb el diagnòstic i indicant la inoqüitat).
  • Conjuntivitis.
  • Presència de polls, llémenes o d'altres.
  • Làmblies (paràsits intestinals).

Quan un infant s'hagi de medicar agrairem que no sigui en horari escolar. En casos excepcionals, si cal administrar qualsevol medicació a un infant s'ha de proporcionar la recepta del metge i s'haurà de signar l'autorització escolar per poder donar medicaments. Recordeu portar tots els medicaments marcats amb el nom i la quantitat. Els pares són els responsables d'entregar els medicaments a l'educadora i de recollir-lo al marxar a casa.

 

Normes d'organització i funcionament

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina