Escut Ajuntament

Inici   Educació   Acompanyament escolar
Documents

L'acompanyament escolar és un recurs educatiu promogut, amb caràcter de voluntariat, que es va iniciar el curs 2011-2012 per un grup de professionals del món de l'educació des de l'entitat Càritas Parroquial i amb el suport de l'Ajuntament de Sant Celoni.

L'objectiu del projecte és oferir acompanyament personal i escolar a infants i joves en situació de vulnerabilitat social, esdevenint referents positius per a ells. Concretament, es tracta d'acompanyar-los en el seguiment del currículum escolar, en la millora dels hàbits d'organització i d'estudi, en la planificació de la tasca escolar i en l'aprofitament de les oportunitats que els hi ofereix l'entorn per promoure el seu creixement personal.

Objectius

  1. Millorar l'èxit educatiu i personal d'aquests infants i joves
  2. Promoure la cohesió social a través de l'equitat i la igualtat d'oportunitats

Qui pot ser voluntari/a?

Qualsevol persona amb ganes de fer-se corresponsable de l'educació d'un infant o jove i de crear amb ell un espai de confiança.No es necessita cap formació específica, només cal tenir les competències bàsiques per ensenyar els continguts curriculars de l'infant o del jove i tenir ganes d'incidir en la seva educació.

Més informació a educacio@santceloni.cat

 

Tornar a Educar més enllà de l'escola