Turisme

Escut Ajuntament de Sant Celoni

TURISME

Documents

Fires

Mercat de la Ganga
Mercat de la Ganga

  9 març 2019

Oh!fertes al carrer
Forastocs
9 març 2019

Sant Jordi
Sant Jordi
23 abril 2019

Mineralexpo
Mineralexpo
5 maig 2019

Dia d'en Loni
Dia d'en Loni

1 juny 2019

Robotseny 2017
Robotseny

  8 juny 2019

Mercat de la Ganga
Mercat de la Ganga

  6 juliol 2019
Oh!fertes al carrer
Forastocs

  3 agost 2019
setmana del bosc
  Fira del bosc

  19 i 20 octubre 2019
Fira artesana Sant Martí
Fira d'artesania

9 i 10 novembre 2019

Fira de Nadal
Fira de Nadal

7 i 8 desembre 2019

Plaça Rafael Ferrer (Sant Ponç)
Mercat del Trasto
Trimestral
1r diumenge de mes

 

Comprar a Sant Celoni

Carrer MajorSant Celoni té un sector comercial competitiu i modern format per més de 300 establiments distribuïts arreu del municipi on s'hi pot trobar de tot: alimentació, equipament de la persona, equipament de la llar, oci i lleure, etc.

El principal eix comercial, que s'estén al llarg del carrer Major és, avui dia, una àmplia zona de vianants que ha esdevingut punt de trobada i de passeig per a celonins i gent d'arreu.

 

El Mercat municipal

Mercat municipalEl Mercat Municipal Sant Martí és una peça important dins la vida comercial del municipi. Situat al bell mig de la vila, disposa d'una oferta comercial variada i de qualitat que ofereixen les 22 parades de peix, conserves, carnisseria, xarcuteria, aviram, fruiteria, herboristeria, forn de pa, congelats, reparació de calçat, joieria, drogueria, etc. És un referent per als habitants de Sant Celoni i dels pobles veïns en la compra de producte fresc de qualitat.

A més per poder realitzar les compres amb plena tranquil·litat, el mercat municipal té a disposició dels seus clients un aparcament gratuït amb 39 places, en el mateix edifici.

 

El Mercat setmanal

mercat setmanalEl mercat setmanal té lloc tots els dimecres de l'any en ple centre de la vila. Documentat ja el 1157, durant els segles XVI i XVII va esdevenir un dels més concorreguts de Catalunya.

Avui en dia continua essent mercat de referència per a la gent dels pobles del Baix Montseny i fins i tot per a la gent de les comarques veïnes. La seva oferta, amb prop de 200 parades abasta alimentació, bestiar, equipament de la persona i equipament de la llar, entre d'altres.